Kunst i Pinsen 2022

Velkommen til en anderledes kunstoplevelse. På en tur rundt i vores mindfullness have, kan du kan opleve oliemalerier og kunst under titlen; “man kan male på alt”. Som kunstner er det mit håb at fordybe mig mere i det visuelle udtryk og bruge det til at koncentrere fokus og tanker.

Malerierne kan give udtryk for den stemning og sanselighed jeg oplever eller stræber efter og som jeg ønsker at fastholde på et lærred.

Jeg er uddannet Diplom Kunstterapeut fra Institut for Kunstterapi i Gadbjerg og jeg er optaget af at benytte kreative terapiformer, både i forbindelse med kunstterapi og i forbindelse med selvudvikling og selvindsigt. Jeg er født i 1963 og har i mange år været optaget af det kreative og visuelle udtryk.

Jeg er gift med Leif og vi glæder og begge til at byde Jer velkommen til en inspirerende oplevelse i vores have.

Praktisk:
Alle tre dage åbent fra kl. 11.00 til 17.00.

Adresse:
Koldhøjvej 3, Havrebjerg
4200 Slagelse

KH
Kunstner og Diplom Kunstterapeut
Karin Jønson


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *