Mindfulness haven

Min have – mindfulness haven

Jeg har i flere år nydt vores have – mindfulness haven, både balancen imellem aktiviteterne og hvile. Det er et sted, hvor der både er plads til tankeløshed og eftertænksomhed. Det er et sted, hvor jeg inspireres til både min daglige gerning og til mit kunstneriske og kreative udtryk.

 

I naturen holder vi ofte op med at være stressede, og vi skal ikke bruge så meget energi på bare at være,- bare at være den vi er. Det er derfor, at jeg har valgt at inddrage haven som mindfulness haven. Både i min egen inspiration og lise, men også til inspiration og lise til gæster og klienter. Jeg håber, at de vil finde de samme muligheder, som jeg selv.

 

Min have kan opleves, når jeg inviterer til udstillinger eller workshop. Her bruger jeg havens kreative udtryk i mit arbejde, hvor jeg benytter kunstterapeutiske metoder som at male, tegne, arbejde med kollager, mindfulness øvelser, ler, musik og bevægelse. Herudover er mindfulness haven udgangspunkt for mine udstillinger, og sanserne kan få lov at gå på opdagelse.

Du finder workshops her. 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *