Tidligere udstillinger

Tidligere udstillinger:

Jeg har tidligere haft udstillinger i PMF Vestsjælland. Kursuscenter Villemose, Slagelse. Sct. Mikaels nat, Slagelse. Restaurant Fjorden, Kalundborg. Galleri BL-Glas, Slagelse. Kalundborgegnens erhvervsråd. Naturgas Sjælland. Statoil, Kalundborg. Vestsjællands Amt, Sorø. Galleri Scheel, Havrebjerg. Kunstdage i pinsen 2015, 2016 og 2018.

Når jeg udstiller, kan du forvente dig at gå på opdagelse i mine mange kunstværker, store som små. Derudover vil jeg give dig et indblik i den kreativitet, der omgiver de mange værker der bliver til.

Som kunstner er det mit håb at fordybe mig mere i det visuelle udtryk og bruge det til at koncentrere fokus og tanker. Malerierne kan give udtryk for den stemning og sanselighed, jeg oplever eller stræber efter, og som jeg ønsker at fastholdes på et lærred.

Jeg har arbejdet seriøst med maleriet i de sidste ca. 25 år og i min stræben efter læring og udvikling har jeg søgt forskellige kurser og skoler, bl.a. maleren Erik Hansen, Slagelse og maleren Robert Mc. Lean, Liseleje.

Læs mere om min udstilling i pinsen her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *