Læs lidt om mig

Om kreativitet, kunst og terapi

– og en lille smule kærlighed.

Her åbner jeg vinduet op til min kreative verden og her er der mulighed for at følge med i præsentationer og udstillinger af mine malerier, samt andre kreative udtryk.

Jeg tilbyder kunstterapi og workshops med afsæt i kunstterapeutiske metoder og personlig udvikling. Jeg vil på min hjemmeside formidle tanker og artikler om emnet. En lille smule kærlighed, skal minde os om at være venlige og gode mod os selv og møde andre med mildhed og venlighed.

Om mig…

Jeg er født i 1963 og har i mange år været optaget det kreative og visuelle udryk. Jeg er gift med Leif og vi bor i Havrebjerg. Jeg har atelier i min have og bruger gerne natur og have til inspiration og mindfulness. På min adresse har jeg også terapilokale, hvor der kan arbejdes med forskellige materialer. 

Min passion er …

at benytte protreptik og filosofisk dialog, kunstterapi og kreative metoder til, at bliver mere bevidst om de ubevidste og for os selv, mere usynlige sider i os selv. Jeg brænder for at hjælpe dig til at lytte til dig selv og få kontakt med din passion og dine værdier, samt til at benytte og anvende protreptik og kreativitet, i forbindelse med dit liv og dit virke.

Mit faglige fundament indebærer også en neuroaffektiv tilgang til mødet i terapilokalet. Det kan eks. være i forbindelse med de stressmønstre der opstår, når man føler sig presset ud over sin grænse.

Kunstterapi og kreative metoder, samt protreptik kan være med til at øge både personlige indsigter og mod til at gøre det usynlige synligt.

Kunstterapeut

Jeg er uddannet diplom kunstterapeut, ved en 4 årig uddannelse på Institut for kunstterapi i Gadbjerg (www.kunstterapi.dk) Jeg er optaget af, at benytte kreative terapiformer, både i forbindelse med kunstterapi og i forbindelse med selvudvikling og selvindsigt. Jeg tilbyder individuelt kunstterapi og mindre gruppeforløb, samt kreative workshops. Jeg modtager supervision flere gange i løbet af året.

Jeg benytter kunstterapeutiske metoder som at male, tegne, arbejde med kollager, mindfulness øvelser, ler, musik og bevægelse.

Jeg er medlem af faglige fællesskaber:

Dansk psykoterapeutforening  www.psykoterapeutforening.dk

Kunstterapeutforeningen.dk – www.kunsterapeutforeningen.dk

Min baggrund …

Jeg er uddannet protreptiker i 2019 og Diplom Kunstterapeut i 2020. Jeg benytter filosofisk dialog, kreative og protreptisk samtale greb i mit virke som leder og i mit kunstterapeutiske arbejde. Jeg er uddannet pædagog og derudover er min uddannelsesmæssige baggrund bl.a. pædagogisk diplom uddannelse i projektledelse, HR konsulent og kurser indenfor det personlige lederskab, forandringsledelse, neuroaffektiv ledelse og psykoterapi, samt filosofi og ledelse.

Jeg arbejder som afdelingsleder i en specialpædagogisk virksomhed og tilstræber at inddrage kreative processer i min dagligdag. Jeg er konsulent hos www.ztrong.dk og freelanceunderviser i emner indenfor den kunstterapeutiske verden,- bl.a. hos www.sjaelsro.com

Kunstner..

Som kunstner er mit håb at fordybe mig mere i det visuelle udtryk og bruge det til at koncentrere fokus og tanker. Malerierne kan give udtryk for den stemning og sanselighed jeg oplever eller stræber efter og som jeg ønsker at fastholde på et lærred. Jeg har arbejdet seriøst med maleriet i de sidste ca. 40 år og i min stræben efter læring og udvikling har jeg søgt forskellige kurser og skoler, bl.a. maleren Erik Hansen, Slagelse og maleren Robert Mc. Lean, Liseleje. Gå på opdagelse i min kunst her

 

Tidligere udstillinger

PMF Vestsjælland. Kursuscenter Villemose, Slagelse. Sct. Mikaels nat, Slagelse. Restaurant Fjorden, Kalundborg. Galleri BL-Glas, Slagelse. Kalundborgegnens erhvervsråd. Naturgas Sjælland. Statoil, Kalundborg. Vestsjællands Amt, Sorø. Galleri Scheel, Havrebjerg. FOA, Hovedkontor, København. Rådmandscentret i Skælskør. Kunstdage i pinsen 2015, 16 og 18, 20 og 2022.

De bedste hilsner

Karin Sieling Jønson

Protreptikker & Diplom Kunstterapeut MPF

Kontakt kan ske på: Mail: karijo@live.dkH