Læs lidt om mig

Om kreativitet, kunst og terapi

– og en lille smule kærlighed.

Hjemmesiden er det første lille skridt i mod, at åbne vinduet op til min kreative verden.

Her er der mulighed for at følge med i præsentationer og udstillinger af mine malerier, samt andre kreative udtryk.

Jeg tilbyder kunstterapi og workshops med afsæt i kunstterapeutiske metoder og personlig udvikling. Jeg vil på min hjemmeside formidle tanker og artikler om emnet.

En lille smule kærlighed, skal minde os om at være venlige og gode mod os selv og møde andre med mildhed og venlighed.

Om mig

Jeg er født i 1963 og har i mange år været optaget det kreative og visuelle udryk. Jeg er gift med Leif og vi bor i Havrebjerg. Jeg har atelier i min have og bruger gerne natur og have til inspiration og mindfulness. På min adresse har jeg også terapilokale, hvor der kan arbejdes med forskellige materialer.

Kunstner

Som kunstner er mit håb at fordybe mig mere i det visuelle udtryk og bruge det til at koncentrere fokus og tanker. Malerierne kan give udtryk for den stemning og sanselighed jeg oplever eller stræber efter og som jeg ønsker at fastholdes på et lærred.

Jeg har arbejdet seriøst med maleriet i de sidste 30 år og i min stræben efter læring og udvikling har jeg søgt forskellige kurser og skoler, bl.a. maleren Erik Hansen, Slagelse og maleren Robert Mc. Lean, Liseleje.

Gå på opdagelse i min kunst her

Kunstterapeut

Jeg er uddannet diplom kunstterapeut, ved en 4 årig uddannelse på Institut for kunstterapi i Gadbjerg (www.kunstterapi.dk) Jeg er optaget af, at benytte kreative terapiformer, både i forbindelse med kunstterapi og i forbindelse med selvudvikling og selvindsigt.

Jeg tilbyder individuelt kunstterapi og mindre gruppeforløb, samt kreative sommerworkshops. Jeg modtager supervision flere gang i løbet af året.

Jeg benytter kunstterapeutiske metoder som at male, tegne, arbejde med kollager, mindfulness øvelser, ler, musik og bevægelse.

Jeg er medlem af:

Dansk psykoterapeut forening

Forening for Integrativ Kunstterapi FIKT

Andet

Jeg er uddannet pædagog og diplom kunstterapeut, og derudover er min uddannelsesmæssige baggrund bl.a. pædagogisk diplomuddannelse i pro-jektledelse, HR konsulent og kurser indenfor det personlige lederskab, forandringsledelse, neuroaffektiv ledelse og filosofi og ledelse. Jeg er ud-dannet Protreptikker (filosofisk coachform) hos Ztrong i Slagelse. (www.ztrong.dk).

Jeg arbejder som afdelingsleder i en specialpædagogisk virksomhed og tilstræber at inddrage kreative processer i min dagligdag.

Tidligere udstillinger

PMF Vestsjælland. Kursuscenter Villemose, Slagelse. Sct. Mikaels nat, Slagelse. Restaurant Fjorden, Kalundborg. Galleri BL-Glas, Slagelse. Kalundborgegnens erhvervsråd. Naturgas Sjælland. Statoil, Kalundborg. Vestsjællands Amt, Sorø. Galleri Scheel, Havrebjerg. FOA, Hovedkontor, København. Rådmandscentret i Skælskør. Kunstdage i pinsen 2015, 16 og 18 og 2020. Se billeder fra “Kunst i pinsen”.