Om

Om kreativitet, kunst og terapi

– og en lille smule kærlighed.

Hjemmesiden er det første lille skridt i mod, at åbne vinduet op til min kreative verden.

Her er der mulighed for at følge med i præsentationer og udstillinger af mine malerier, samt andre kreative udtryk.

I forbindelse med det kunstterapeutiske vil jeg tilbyde træningsterapier og workshops med afsæt i kunstterapeutiske metoder og personlig udvikling. Jeg vil på min hjemmeside formidle tanker og artikler om emnet.

En lille smule kærlighed, skal minde os om at være venlige og gode mod os selv og møde andre med mildhed og venlighed.

Om mig

Jeg er født i 1963 og har i mange år været optaget det kreative og visuelle udryk. Jeg er gift med Leif og vi bor i Havrebjerg. Jeg har atelier i min have og bruger gerne natur og have til inspiration og mindfulness. På min adresse har jeg også terapilokale, hvor der kan arbejdes med forskellige materialer.
Vær opmærksom på at der er trapper ned til mit lokale.

 

 

 

 

 

 

 

Kunstner

Som kunstner er mit håb at fordybe mig mere i det visuelle udtryk og bruge det til at koncentrere fokus og tanker. Malerierne kan give udtryk for den stemning og sanselighed jeg oplever eller stræber efter og som jeg ønsker at fastholdes på et lærred.

Jeg har arbejdet seriøst med maleriet i de sidste ca. 25 år og i min stræben efter læring og udvikling har jeg søgt forskellige kurser og skoler, bl.a. maleren Erik Hansen, Slagelse og maleren Robert Mc. Lean, Liseleje.

Gå gerne på opdagelse i min kunst her

 

Kunstterapeut

I 2017 afsluttede jeg et to årigt modul i kunstterapi og jeg fortsætter med overbygningen på kunstterapi uddannelse i 2018 og 19. Jeg er optaget af, at benytte kreative terapiformer, både i forbindelse med kunstterapi og i forbindelse med selvudvikling og selvindsigt.

 

Som et led i uddannelsen til kunstterapeut, skal jeg træne mine evner som terapeut og i den forbindelse tilbyder jeg kreative sommerworkshops og individuelt kunstterapi. Jeg vil i den forbindelse modtage supervision af en anden kunstterapeut. Jeg stræber efter, at jeg ikke har flere klienter, end det er muligt at overholde et ønsket forløb, derfor kan der være tale om begrænset omfang.

Jeg benytter kunstterapeutiske metoder som at male, tegne, arbejde med kollager, mindfulness øvelser, ler, musik og bevægelse.

 

Andet

Jeg er uddannet pædagog og derudover er min uddannelsesmæssige baggrund er bl.a. pædagogisk diplomuddannelse i projektledelse, HR konsulent og kurser indenfor det personlige lederskab, forandringsledelse, neuroaffektiv ledelse og protreptik (www.ztrong.dk). Jeg arbejder som afdelingsleder i en specialpædagogiskvirksomhed og tilstræber at inddrage kreative processer i min dagligdag.

 

Tidligere udstillinger

PMF Vestsjælland. Kursuscenter Villemose, Slagelse. Sct. Mikaels nat, Slagelse. Restaurant Fjorden, Kalundborg. Galleri BL-Glas, Slagelse. Kalundborgegnens erhvervsråd. Naturgas Sjælland. Statoil, Kalundborg. Vestsjællands Amt, Sorø. Galleri Scheel, Havrebjerg. Kunstdage i pinsen 2015 og 16. Læs om “Kunst i Pinsen” her – næste udstilling i pinsen deltager jeg ved.