Historien om mit logo

Der er en historie bag mit logo til kreativitet, kunst og terapi.

Den første impuls, på den rejse der skulle føre mig frem til mit logo til Kreativitet, kunst og terapi, var på en workshop om at vise “hvem er jeg” udtrykt i en lerfigur. Det blev mit første møde med Lillith. Lillith der herefter sniger sig ind i mine kreative udtryk. Historien om Lillith minder mig om at holde fast i min passion og hjælper mig med at lege og sanse og følge min lyst og at jeg fortjener at gøre hvad jeg har lyst til.

Hvem er Lillith?

Lillith – Kvinden, der ikke ville underkaste sig Adam

Ifølge en middelalderlig overlevering hed Adams første hustru ikke Eva, men Lilith. En feministisk historie om verdens første skilsmisse. Af jorden skabte Gud, ifølge folklore, både Adam og Lilith. Efter kort tid begyndte uenigheder at opstå mellem dem. Lilith ønskede ikke være Adam underdanig, mens Adam vedholdt, at han ikke ville ’ligge under’ Lilith, men over hende, da han mente at være hende overlegen. Lillith svarede Adam: ”Vi er hinanden lige, eftersom vi begge er skabt af den selv samme jord”. (www.religion.dk)

 

Jeg har samlet en serier af personlige kreative udtryk, hvor Lillith har forenet sig med min kreativitet. Jeg byder hende velkommen.

Min første kontakt med Lillith

”Hvem er jeg” intuitivt formet i ler. Jeg kendte ikke historien om Lillith – men tog den straks til mig. Jeg blev i processen spurgt: hvad ville din mor have sagt?

Svaret: NYD DET !

”Hvem er jeg” intuitivt formet i ler. Jeg kendte ikke historien om Lillith – men tog den straks til mig. Jeg blev i processen spurgt: hvad ville din mor have sagt?

Svaret: NYD DET !

”Hvem er jeg” intuitivt formet i ler. Jeg kendte ikke historien om Lillith – men tog den straks til mig. Jeg blev i processen spurgt: hvad ville din mor have sagt?

Svaret: NYD DET !

Image is not available
Image is not available
Lillith og mit indre barn

I en kreativ proces om at få kontakt med ”mit indre barn”, maler jeg hurtigt og intuitivt. Jo… det var små horn der tittede frem i panden. Jeg besluttede at forene det kvindelige, Lillith og mit indre barn i det kreative univers.

Et stykke glas

Jeg tager udtrykket mere bevidst til mig i et stykke glas kunst

Åben og nysgerrig

Under arbejdet med dette maleri, blev jeg vejledt af Trevor Jeavons. Vejledt i at have en åben og nysgerrig tilgang til maleriet. Jeg oplevede en frihed i forbindelse med at male og det betød en forandring for mig i min udvikling som kunstner. Trevor er kunstner – jazzmusiker og kunstterapeut. Jeg er så taknemmelig over dette møde.

Glaskunst

Inspirationen fortsætter og kommer igen til udtryk i glaskunsten.

Image is not available
Værdifulde følelser

I en anden kunstterapeutisk proces har jeg brug for et udtryk, der kan støtte følelsen af at være værdifuld.

Frigørelse og nydelse

I et personligt arbejde med collage fra barndommen, har jeg en oplevelse af frigørelse og nydelse. Tænker på ordene fra min mor: Nyd det og på historien om Lillith.

Uden jordforbindelse

En dag jeg manglede noget grounding og jordforbindelse.

I kontakt med min kreativitet

Jeg lader føler mig fri og i kontakt med min kreativitet.. og Lillith.

Mit logo - livstræet

Jeg lander mit logo i en forening af grounding – Lillith – livstræet – det krogede og skæve i livet.
Rejsen hertil har været fuld af indsigt og udvikling,- og det bedste… rejsen fortsætter.

ArrowArrow
ArrowArrow
Slider