Historien om mit logo

Der er en historie bag mit logo til kreativitet, kunst og terapi.

Den første impuls, på den rejse der skulle føre mig frem til mit logo til Kreativitet, kunst og terapi, var på en workshop om at vise “hvem er jeg” udtrykt i en lerfigur. Det blev mit første møde med Lillith. Lillith der herefter sniger sig ind i mine kreative udtryk. Historien om Lillith minder mig om at holde fast i min passion og hjælper mig med at lege og sanse og følge min lyst og at jeg fortjener at gøre hvad jeg har lyst til.

Hvem er Lillith?

Lillith – Kvinden, der ikke ville underkaste sig Adam

Ifølge en middelalderlig overlevering hed Adams første hustru ikke Eva, men Lilith. En feministisk historie om verdens første skilsmisse. Af jorden skabte Gud, ifølge folklore, både Adam og Lilith. Efter kort tid begyndte uenigheder at opstå mellem dem. Lilith ønskede ikke være Adam underdanig, mens Adam vedholdt, at han ikke ville ’ligge under’ Lilith, men over hende, da han mente at være hende overlegen. Lillith svarede Adam: ”Vi er hinanden lige, eftersom vi begge er skabt af den selv samme jord”. (www.religion.dk)