Drømme og Kunstterapi

Opnår selvindsigt i drømmegruppen

Der ligger ofte betydningsfulde informationer og ressourcer gemt i vores drømme og vores forståelse af disse. Ifølge Psykoanalytikeren Carl Gustav Jung drejer drømmene sig om budskaber og impulser fra det ubevidste, – fra selvet.

I drømmegruppen vil vi ikke kun benytte færdigsyede fortolkninger af drømme, da vi ikke mener de siger noget i sig selv,- men skal ses i sammenhæng med drømmeren.

En aften i drømmegruppen vil have fokus på refleksion og analyse af dine medbragte drømme og/eller drømmerejse og/eller meditation, du kan altså deltage selv om du ikke har en drøm med. Der vil være en kreativ øvelse, som et visuelt notat over aftenens tema

Dine forudsætninger? Lyst til at forstå dine drømme og lærer dig selv bedre at kende.

Dato: d. 20.02-23, d. 13.03-23, d. 27.03-23 – alle dage kl. 19.00 – 21.30.

Adresse: Koldhøjvej 3, Havrebjerg, 4200 Slagelse.

Forplejning: Der serveres kaffe/the og snack.

Pris: kr. 325,- pr. gang, inkl. materialer og forplejning. Opnå rabat kr. 150,- ved tilmelding til alle tre aftener: samlet pris kr. 825, – 

Bindende tilmelding og betaling: senest d. 12.02-23 til tlf. 21 64 67 32. Skriv navn og mailadresse, samt hvilken dag/dage du ønsker at deltage.

Deltager antal: min. 4 deltagere, max. 6 deltager.

De bedste hilsner

Lene og Karin

Lene Lok

Jeg er 58 år og har de sidste 15 år arbejdet inden for det terapeutiske område med børn, unge og familier.

Jeg har en grunduddannelse som pædagog og efteruddannelse som Familieterapeut. Jeg er uddannet i gruppeledelse ud fra en narrativ, kreativ og legende tilgang. I 2021 afsluttede jeg en toårig efteruddannelse som Metalog (Psykologiske og Psykiatriske perspektiver på børn og familier).

I en længere årrække har jeg været tilknyttet en drømmegruppe og undervist unge i drømmetydning. I mit daglige arbejde har jeg beskæftiget mig professionelt med det nonverbale som jeg har benyttet i mit terapeutiske arbejde. Bl.a. tolkning af drømme og brugen af meditation og det kreative udtryk ved at tegne/male m.m.

Karin Jønson

Jeg er født i 1963 og jeg har i mange år været optaget af det kreative og visuelle udtryk i forbindelse med selvudvikling og selvindsigt. Jeg er uddannet Diplom Kunstterapeut, hvor drømmeanalyse er en del af uddannelsen. Jeg er uddannet Protreptikker (filosofisk coach) og derudover er min uddannelsesmæssige baggrund pædagog og bl.a. pædagogisk diplomuddannelse i projektledelse, HR konsulent og neuroaffektiv ledelsesuddannelse.

Persondata:

I forbindelse med tilmelding til workshop indsamles fornavn, telefonnr. og mailadresse. Den indsamlede data gemmes til og med workshoppens afholdelse. Medmindre andet aftales slettes den herefter. Oplysningerne opbevares sikkert og fortroligt og videregives ikke til tredjepart.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.