Kreativitet

Kreativitet giver mig inspiration

Kreativitet er en uhæmmet anvendelse af viden, hvilket betyder at du kan bruge din viden og erfaring, helt uden at være begrænset af den. Det beskriver rigtig meget mig, og min metode for at fortolke min kreativitet er særligt gennem kunsten.

Det er i legen og kun i legen, at det enkelte barn eller voksne er i stand til at være kreativ og bruge hele personligheden og det er kun ved at være kreativ, at individet opdager selvet (Donald W. Winnicot).

Der er mange gode grunde til at være kreativ og bruge kreativitet, og jeg prøver at bringe kreativiteten ind i mit liv, det kan være i mit atelier, men også i min have, på jobbet eller i forbindelse med at dække et smukt bord eller i forbindelse med poesi eller et skriveprojekt. Kreativitet er en heldigvis en kompetence, som vi alle kan udvikle og forbedre.

Jeg har i mange år været optaget det kreative og visuelle udtryk. Jeg har atelier i min have og bruger gerne natur og have til inspiration og mindfulness. På min adresse har jeg også terapilokale, hvor der kan arbejdes med forskellige materialer.

Læs mere her om workshops

 

[smartslider3 slider=5]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.