Venindeaften hos kreativitet, kunst og terapi

Kreativitet og kunstterapi – har du lyst til en lidt anderledes veninde aften?

I en stemning med mildhed og tryghed præsenteres I for en kort introduktion til Kunstterapi og herefter en kreativ aktivitet.

Kunstterapi og kreative øvelser kan hjælpe os med at undersøge værdier, blive bevidst om vores normer og gøre os klogere på os selv. Det er en aften hvor I får mulighed for at opnå nye personlige indsigter og aktiviteterne kan være med til at støtte og øge en positiv selvopfattelse og måske en fornyet selvforståelse.

Den kreative proces åbner nænsomt op for muligheder for at få øje på personlige udviklingsområder og barriere. Det vil ikke dreje sig om at “fortolke” det kreative udtryk, men at du selv kan mærker en personlig mening med det kreative udryk. Der arbejdes ikke direkte terapeutisk disse aftener.

Praktiske informationer

Dato: 2-3 timer, dato aftales.

Adresse: Koldhøjvej 3, Havrebjerg, 4200 Slagelse.

Forplejning: kaffe/The/vin og snack.

(Intro)Pris: kr. 325,- pr. pers. betaling på mobilpay: 21 64 67 32. Min. 4 deltagere, Max. 6 deltagere.

Tilmelding og betaling: Tilmelding og betaling senest 8 dage aftalt dato. Tilmelding sms/ring: tlf. 21 64 67 32. Betalingsinfo oplyses ved tilmelding. Tilmelding er bindende efter betaling.

De bedste Hilsner

Karin Jønson

Hvem er jeg

Lidt om mig: Jeg er uddannet Diplom Kunstterapeut (en 4 årig psykoterapeutisk uddannelse) og er optaget af, at benytte kreative samtale -og refleksionsformer, i forbindelse med selvudvikling og selvindsigt. Jeg er daglig leder af et specialpædagogisk tilbud i Kalundborg Kommune. Jeg er uddannet pædagog og derudover er min uddannelsesmæssige baggrund bl.a. Pædagogisk Diplom uddannelse i Projektledelse, HR- konsulent og kurser indenfor ledelse og filosofi, det personlige lederskab, forandringsledelse, neuroaffektiv ledelse og jeg er uddannet Protreptikker (filosofisk coachform). Jeg stræber efter at inddrage kreative processer i min dagligdag. Se evt. mere på min hjemmeside: www.kreativitetkunstogterapi.dk, Facebook og Instagram: kreativitet, kunst og terapi.

Persondata: Persondata:

I forbindelse med tilmelding til arrangementet indsamles fornavn, telefonnr. og evt. mailadresse. Den indsamlede data gemmes til og med workshoppens afholdelse. Den slettes herefter. Oplysningerne opbevares sikkert og fortroligt og videregives ikke til tredjepart.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *