Kunstterapiens åbne døre (KÅD) 2023

Hvert år i uge 45 åbner kunstterapeuter i hele landet dørene for interesserede, der ønsker at vide mere om, hvad kunstterapi er.

I år åbner jeg dørene til tre små appetizer workshop, hvor du kan hører mere om hvad kunstterapi er og hvordan man kan arbejde med terapi og kreative metoder indenfor tre forskellige emner:

d. 06.11.23 kl. 19-21.00: Kunstterapi og neuroaffektiv tilgang til forebyggelse af stress

d. 08.11.23 kl. 19-21.00: Kunstterapi og filosofisk samtale(protreptik)

d. 09.11.23 kl. 19-20.30: Kunstterapi som personlig lederudvikling, – en online begivenhed.

Der vil være indlagt små kreative øvelser og egen refleksion.

Deltagelse er gratis, men der kræves tilmeldelse senest d. 03.11.23 – gælder for alle tre tilbud. Max. 6 deltagere. Tilmelding sker til mail: karijo@live.dk, skriv hvilke workshop du gerne vil deltage i.

Adressen er: Koldhøjvej 3, 4200 Slagelse.

Se mere om KÅD arrangementer på www.kunstterapeutforeningen.dk og facebook.

Jeg glæder mig til at se interesserede og dele fra det kunstterapeutiske univers.

De bedste hilsner

Karin Jønson

Diplom Kunstterapeut MPF og Protreptikker

Medlem af Dansk Psykoterapeutforening MPF og Kunstterapeutforeningen

www.kreativitetkunstogterapi.dk

Du er også velkommen på facebook og Instagram: kreativitet, kunst og terapi

Lidt mere: Jeg er født i 1963 og har i mange år været optaget det kreative og visuelle udryk. Jeg er gift med Leif og vi bor i Havrebjerg ved Slagelse. Jeg har atelier og terapilokale på min adresse. Udover ovennævnte uddannelser er jeg uddannet pædagog og derudover er min uddannelsesmæssige baggrund bl.a. pædagogisk diplom uddannelse i projektledelse, HR konsulent og kurser indenfor det personlige lederskab, forandringsledelse, neuroaffektiv ledelse og psykoterapi, samt filosofi og ledelse. Jeg har ca. 20 års ledelseserfaring i specialpædagogisk virksomhed og tilstræber at inddrage kreative processer i min dagligdag.

Persondata:

I forbindelse med tilmelding til workshop indsamles fornavn, telefonnr. og mailadresse. Den indsamlede data gemmes til og med workshoppens afholdelse. Medmindre andet aftales slettes den herefter. Oplysningerne opbevares sikkert og fortroligt og videregives ikke til tredjepart.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.