Hvem er jeg,- som leder? Hvem er jeg også?

Et åndehul for ledere,- med fokus på:

Har du lyst til at prøve “et åndehul for ledere”, – hvor vi udforsker nogle af de værdier, normer og overbevisninger, som vi har med os i jobbet som ledere?

I forbindelse med leder og personaleudvikling, mener jeg at det er vigtigt at sætte fokus på realisering af hele menneskes potentiale og ikke blot den faglige og professionelle udvikling. Det betyder, at man må være villig til at undersøge værdier og blive bevidst om egne normer og blive klogere på sig selv.

Vi benytter protreptik, kreative og kunstterapeutiske metoder, der kan støtte og hjælpe til selvindsigt og vi deler oplevelser og indsigt med hinanden. Det kræver ingen forudsætninger ifb. med kunst, men åbenhed og mod til at reflektere sammen med andre, i det trygge rum vi skaber sammen.

Praktiske informationer:

Målgruppen: Ledere, der er interesseret i selvindsigt i forbindelse med rollen som leder.

Dato: d.22.02.23, d. 15.03.23, d.29.03.23. Alle dage kl. 8 – 10.00.

Bindende tilmelding og betaling til mail karijo@live.dk/tlf. 21 64 67 32 senest d.15.02.23.

Betalingsinfo oplyses ved tilmelding.

Deltagerantal: Minimum 3 og max 5 personer.

Pris: kr. 1200,- for 3 x åndehul, incl. materialer, kaffe/the og sund snack.

Adresse: Koldhøjvej 3, Havrebjerg, 4200 Slagelse.

De bedste Hilsner

Karin Jønson

Lidt om mig: Jeg er uddannet Diplom Kunstterapeut (en 4 årig psykoterapeutisk uddannelse) og er optaget af, at benytte kreative samtale -og refleksionsformer, i forbindelse med selvudvikling og selvindsigt. Jeg er daglig leder af et specialpædagogisk tilbud i Kalundborg Kommune. Jeg er uddannet pædagog og derudover er min uddannelsesmæssige baggrund bl.a. Pædagogisk Diplom uddannelse i Projektledelse, HR- konsulent og kurser indenfor ledelse og filosofi, det personlige lederskab, forandringsledelse, neuroaffektiv ledelse og jeg er uddannet Protreptikker (filosofisk coachform). Jeg stræber efter at inddrage kreative processer i min dagligdag. Se evt. mere på min hjemmeside: www.kreativitetkunstogterapi.dk, Facebook og Instagram: kreativitet, kunst og terapi.

Persondata:

I forbindelse med tilmelding til arrangementet indsamles fornavn, telefonnr. og evt. mailadresse. Den indsamlede data gemmes til og med workshoppens afholdelse. Den slettes herefter. Oplysningerne opbevares sikkert og fortroligt og videregives ikke til tredjepart.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.