Astrologi og Kunstterapi – tre workshops i september

Med udgangspunkt i sol, måne og ascendant i dit personlige horoskop. Opnå selvindsigt og større bevidsthed på en spændende og kreativ workshop med Astrolog Birgitte Rasmussen og Kunstterapeut Karin Jønson.

Med udgangspunkt i dele af i dit personlige horoskop, meditation og kunstterapeutiske øvel-ser, har du mulighed for at lærer dig selv bedre at kende.

Dine forudsætninger? Lyst til personlig udvikling.

Dato: d. 7. september, d. 14. september, d. 21. september 2022 – alle dage kl. 18.30 – 21.00.

Adresse: Koldhøjvej 3, Havrebjerg, 4200 Slagelse.

Forplejning: Der serveres kaffe/the og snack.

Pris: kr. 500,- pr. gang, incl. materialer og forplejning. Deltag i en eller flere workshop. Rabat kr. 300,- ved tilmelding til alle tre dage: samlet pris kr. 1.200, –

Tilmelding og betaling: senest d. 1. september 2022 til tlf. 21 64 67 32. Skriv navn og mailadresse, samt hvilken dag/dage du ønsker at deltage. Derudover er det vigtigt at oplyse din fødselsdag, tids-punkt og fødested/by.

Deltager antal: min. 4 deltagere, max. 6 deltager.

De bedste hilsner Birgitte og Karin

Birgitte Rasmussen
Jeg er astrolog med særlig interesse i den esoteriske astrologi, hvor der er fokus på den indre ud-viklingsvej og sjælens udtryk og jeg har mange års meditationspraksis og erfaring i at guide gruppe-meditationer. Jeg har en pædagogisk diplomuddannelse i psykologi og har studeret astrologi og den esoteriske lære i over 20 år, blandt andet i Arcane School og på DK Academy.

Karin Jønson
Jeg er født i 1963 og jeg har i mange år været optaget af det kreative og visuelle udtryk i forbindelse med selvudvikling og selvindsigt. Jeg er uddannet Diplom Kunstterapeut og uddannet Protreptikker (filo-sofisk coach). Derudover er min uddannelsesmæssige baggrund pædagog og bl.a. pædagogisk diplom-uddannelse i projektledelse, HR konsulent og neuroaffektiv ledelsesuddannelse.

Persondata:

I forbindelse med tilmelding til workshop indsamles fornavn, telefonnr. og information om fødselstids-punkt. Den indsamlede data gemmes til og med workshoppens afholdelse. Den slettes herefter. Oplys-ningerne opbevares sikkert og fortroligt og videregives ikke til tredjepart.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.