Astrologi og Kunstterapi – En workshop lidt ud over det sædvanlige.

Opnå selvindsigt og større bevidsthed på en spændende og kreativ workshop med Astrolog Birgitte Rasmussen og Kunstterapeut Karin Jønson.

Med udgangspunkt i dele af dit personlige horoskop, med fokus på Venus, Mars og Jupiter, meditation og kunstterapeutiske øvelser, har du mulighed for at lærer dig selv bedre at kende.

Dine forudsætninger? Lyst til personlig udvikling.

Hvem er vi:

Birgitte Rasmussen

Jeg er astrolog med særlig interesse i den esoteriske astrologi, hvor der er fokus på den indre udviklingsvej og sjælens udtryk og jeg har mange års meditationspraksis og erfaring i at guide gruppemeditationer. Jeg har en pædagogisk diplomuddannelse i psykologi og har studeret astrologi og den esoteriske lære i over 20 år, blandt andet i Arcane School og på DK Academy.

Karin Jønson

Jeg er født i 1963 og jeg har i mange år været optaget af det kreative og visuelle udtryk i for-bindelse med selvudvikling og selvindsigt. Jeg er uddannet Diplom Kunstterapeut og uddannet Protreptikker (filosofisk coach). Derudover er min uddannelsesmæssige baggrund pædagog og bl.a. pædagogisk diplomuddannelse i projektledelse, HR konsulent og neuroaffektiv ledelses-uddannelse.

Praktiske informationer:

Ingen nye datoer.

Adresse: Koldhøjvej 3, Havrebjerg, 4200 Slagelse.

Forplejning: Der serveres kaffe/the og snack.

Pris: kr. 1200,- pr. prs. incl. materialer og forplejning.

Bemærk: deltager antal max 4 prs.

Tilmelding og betaling: Betalingsinfo oplyses ved tilmelding. Betaling og tilmelding er bindende for alle tre gange. Oplys navn og mailadresse, samt oplysning af din fødselsdag, tidspunkt og fødested/by.

Inden workshop start sendes information og program for dagene.

Covid-19:

Dagen tilrettelægges med hensyn til sundhedsministeriets gældende retningslinjer i forhold til forebyggelse af smittekæder i forbindelse med covid-19.

Persondata:

I forbindelse med tilmelding til workshop indsamles fornavn, telefonnr. og information om fød-selstidspunkt. Den indsamlede data gemmes til og med workshoppens afholdelse. Den slettes herefter. Oplysningerne opbevares sikkert og fortroligt og videregives ikke til tredjepart.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.