Apetizer til Kunstterapi og Protreptik

“Apetizer-aftener” med afsæt i Protreptik og kreative og kunstterapeutiske metoder.

Kunne du tænke dig, at blive introduceret til Kunstterapi og Protreptik?

Så er du velkommen til et par timer, hvor der vil være korte introducerende oplæg om, hvad Kunstterapi og Protreptik er. Derudover vil du komme til at arbejde med forskellige kreative udtryksformer, som male, tegne, arbejde med kollager, mindfulness øvelser, ler, drømme, musik mm. Der arbejdes ikke direkte terapeutisk disse aftener.

Du er velkommen til at deltage i en eller flere “apetizer-aftener”. Ud over de korte oplæg vil indholdet variere fra gang til gang.

Praktiske informationer

Dato:  Nye datoer for efteråret på vej.

Adresse: Koldhøjvej 3, Havrebjerg, 4200 Slagelse.

(Intro)Pris: kr. 250,- pr. pers. pr. gang, incl. materialer og kaffe/the.

Bemærk: deltager antal max 5 prs.

Tilmelding og betaling: Tilmelding og betaling senest 8 dage før den enkelte “apetizer-aften”. Tilmelding sms/ring: tlf. 21 64 67 32. Betalingsinfo oplyses ved tilmelding. Tilmelding er bindende efter betaling.

De bedste hilsner

Karin Jønson

Lidt om mig: Jeg er uddannet Diplom Kunstterapeut (en 4 årig psykoterapeutisk uddannelse) og er optaget af, at benytte kreative samtale -og refleksionsformer, i forbindelse med selvudvikling og selvindsigt. Jeg er daglig leder af et specialpædagogisk tilbud i Kalundborg Kommune. Jeg er uddannet pædagog og derudover er min uddannelsesmæssige baggrund bl.a. Pædagogisk Diplom uddannelse i Projektledelse, HR- konsulent og kurser indenfor ledelse og filosofi, det personlige lederskab, forandringsledelse, neuroaffektiv ledelse og jeg er uddannet Protreptikker (filosofisk coachform). Jeg stræber efter at inddrage kreative processer i min dagligdag. Se evt. mere på min hjemmeside: www.kreativitetkunstogterapi.dk, Facebook og Instagram: kreativitet, kunst og terapi.

Persondata:

I forbindelse med tilmelding til arrangementet indsamles fornavn, telefonnr. og evt. mailadresse. Den indsamlede data gemmes til og med workshoppens afholdelse. Den slettes herefter. Oplysningerne opbevares sikkert og fortroligt og videregives ikke til tredjepart.

I forbindelse med tilmelding til workshop indsamles fornavn, telefonnr. og information om fød-selstidspunkt. Den indsamlede data gemmes til og med workshoppens afholdelse. Den slettes herefter. Oplysningerne opbevares sikkert og fortroligt og videregives ikke til tredjepart.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.